HALLINTO

Kalatalousalueen päätäntävaltaa käyttää kalatalousalueen kokous ja käytännön hallinnointitehtäviä hoitaa kokouksen valitsema hallitus. Asioitten toteuttajana ja esittelijänä toimii hallituksen palkkaama kalatalousalueen toiminnanjohtaja.

Kalatalousalueen rahoitus perustuu kalastuslakiin. Pohjois-Savon ELY-keskus myöntää vuosittain kalastonhoitomaksuvaroja alueen toimintaan. Lisäksi alue hankkii varoja viehekalastusalueen luvanmyynnillä

Hallituksen yhteystiedot

Puheenjohtaja:
Jukka Koski-Vähälä
0500-848 171

Varapuheenjohtaja.:
Eero Kokkarinen
0400-670 123

Hallituksen jäsen:
Hyvönen Tauno
Kettunen Matti
Kukkonen Eero
Laakkonen Olavi
Laakkonen Kari
Eskelinen Jorma
Väätäinen Matti

Toiminnanjohtaja:
Anne Mäkelä, puh. 044-7714945, anne.makela(at)muikkusuomi.fi

Asiakirjat

Täältä löydät kalatalousalueen kokousten pöytäkirjoja, käyttö- ja hoitosuunnitelman sekä muita asiakirjoja. Kotisivujen asiakirjaosio toimii pääasiallisena tiedotuskanavana ja arkistona.

2024
Nilsiän reitin kalatalousalueen hallitus on tehnyt päätöksen, että avovesikauden kisaluvat on anottava toukokuun loppuun mennessä. Kisalupia voi anoa toiminnanjohtajalta.

Nilsiän reitin kalatalousalueen yleiskokous pidettiin keskiviikkona 15.5.2024 klo 10:30 alkaen Nilsiän seurakuntatalolla
Pöytäkirja
Liitteet (itseoikaisuna muutettu toimintakertomuksesta tieto: kirjolohta ei ole istutettu Koirakoskeen, vaan Koivukoskeen, päiv. 22.5.2025)
Tilintarkastuskertomus
Oikaisuvaatimusosoitus

Muita asiakirjoja

Nilsiän reitin kalatalousalueen käyttö- ja hoitosuunnitelma 2023-2032